2013. január 21., hétfő

Szerelemgyerek

Annyi mindent olvasok mostanában a szülésről, a születésről és, hogy miért is jövünk a Világra. Miért azokhoz, akikhez és miért olyan körülmények között, ahogy.

Vannak, akiknek nehezen megy a családalapítás. Alapvetően ez egy nehéz munka, hiszen nem attól lesz család a család, mert van róla egy papír, vagy van egy Apa és egy Anya...hanem kell még valami. Valami ragacs amitől az egész édes lesz és csöpögős. Meleg és szeretettel teli. A hit, hogy minden problémát meg tudunk oldani, nagyon sokat segít ahhoz, hogy ez így is legyen. Az, hogy hiszünk magunkban, a családunkban már nagyban növeli biztonságérzetünket is. Ez nem csak a kisbabáknak kell. Ugyanúgy szüksége van erre az érzésre mindenkinek.Ezért is kell az az édes ragacs.

Nekünk P.-vel könnyen ment az "összeolvadás" (mármint családdá,mielőtt félreértenétek.. :) ). Ebből kifolyólag könnyen jött a Szerelmünk gyümölcse is. Én elhiszem, hogy Vele mindenkit le tudunk győzni, az akadályok pedig elhárulnak. Elhiszem Neki, mert nap mint nap bizonyítja, hogy megérdemel. Mellette biztonságban érzem magam, nem görcsölök semmin, mert érzem, hogy nem lesz baj. Biztos nem lesz egyszerű ez a "babatéma", de Áron nem hiába most jön Nekünk. Az okát még nem tudom, de idővel úgyis kiderül mire tanít meg minket. :)

Odint biztos hatalmas önfegyelemre tanítja majd.
Ma vettem egy ilyen kis figurát Áron babának, de még mindet először az ebnek kell megmutatni, megszaglászni. A játék lényege az, hogy a popsijából lóg ki egy madzag és ha meghúzod, akkor nyugtatóan zenél. Hát kísérleteztem. Odin éppen labdázott, ez azt jelenti, hogy folyamatosan a karácsonyfa alól kell kihalászni a labdáját, amikor elindítottam a dallamot. Persze egyből jött, kíváncsian megszaglászta, leült, félrebólintotta a buksiját és figyelt. Ahogy szólt a nyugtató zene a kutya elvonult....aludni!!!! :D Remélem ez a játék a babánál is ilyen hatást fog kiváltani, mert az előtesztelés sikeresnek mondható. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése