2013. január 18., péntek

Az első igazi hó 2013

Végre van hó!!!
Ennek én nagyon örülök, annak ellenére, hogy sokak katasztrófaként élik meg. Mi imádunk Odinnal kint kergetőzni a friss hóban. Ilyenkor olyan, mint egy bébijegesmedve,ő is nagyon imádja a havat. :) Felkelés után ma ezzel indítottuk a napot.



Aztán kipihenem a tegnapi shoppingolást. A lakás olyan, mint egy zsibvásár, mindenhol babacuccok vannak. Összességében sikeresen zártuk a tegnapi napot. A hóesés sem szabhatott gátat, így Áronnak beszereztük a kiságyát és a babakocsit is. Nem volt egyszerű, bár határozott elképzelésekkel indultunk el, hosszas keresgélés után, pontosan tudtuk hol fogjuk megvenni a dolgokat.Igyekeztünk a haszontalan cuccokat kiszűrni, és nem hagytuk magunkat beszippantani a "babavilág" örvényébe. Mint mindennek, itt is főképp a pénztárca és a személyes ízlés szab határt, de ha egy kicsit is elkalandozol máris tele a kosarad hülyeségekkel, bár, ha jó az eladó hajlamos vagy elhinni, hogy ezek kellenek nektek.

A felsőbb erők megint velünk voltak, mert a havazás nem volt vészes, a termékek is megvoltak, olyan színben, amilyet szerettünk volna. Ráadásul az IKEA-ban tegnaptól kezdődött a "doboz akció", amire nekünk is nagy szükségünk volt.
Erre mondja az én Szerelmem azt, hogy "ebből tudhatjuk, hogy minden és mindenki jó helyen és jó időben van!" Ilyenkor gördülékenyen működnek a dolgok, maguktól oldódnak meg a problémák. :) Ha ezt érezzük, a megfelelő ember mellett vagyunk. Én így gondolom....illetve így érzem.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi utánajárkálás, tervezés és ötletelés kell ahhoz, hogy egyáltalán a Fiunknak legyen egy zuga. Bár ebből egyetlen perc sem fáradtság, és már alig várjuk, hogy elkészüljön a végleges kuckója. Aztán már csak reménykedhetünk, hogy tetszeni fog neki, és jól érzi majd magát...mert teljes úgyis csak akkor lesz, ha már ő is birtokba veszi. :)

Ami még 9-10 hét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése